Mini Cart

Home Profi Tenxhere me kapak 1.5 L 16 cm

6,300L

SKU: 774216 Categories: ,

Description

Kodi: 774216

Tenxhere e thell? me kapak Home Profi e prodhuar nga ?elik-inoks t? cil?sis? s? lart? dhe fund sandui? q? ruan nxeht?sin? p?r gatim pa harxhuar energji. Temperatura brenda tenxheres nuk ndryshon, duke ulur k?shtu koh?n e gatimit me avant

Additional information

permasa

24×17.5×13

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Home Profi Tenxhere me kapak 1.5 L 16 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *