Mini Cart

President Stone Tenxhere guri me kapak 3 L 20 cm

9,100L

8595028495744

SKU: 780323 Category:

Description

Kodi: 780323

Tenxhere President Stone vjen me një shtresë guri jo-ngjitëse, e cila riprodhon karakteristikat e gatimit dhe doreza prej çeliku që nuk digjen duke lejuar përdorimin e saj edhe në furrë. Eshtë jashtëzakonisht rezistente. E përshtatshme për të gjitha llojet e pianurave, duke përfshirë dhe induksionin.

Kapaciteti: 3 L, Diametri: 20 cm.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “President Stone Tenxhere guri me kapak 3 L 20 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *