Mini Cart

Grandchef Tigan salce 1.3 L 16 cm

3,990L

8595028491098

SKU: 606886 Categories: ,

Description

Kodi: 606886

Tigani i salcës Grandchef prej çelik-inoks të cilësisë së lartë, me shtresë jo-ngjitëse, është i përshtatshëm për të gjitha llojet e pianurave dhe sobave. Përdoret edhe në furrë sepse bishti prej çeliku nuk digjet. Tigani është rezistent ndaj nxehtësisë deri në 230°C.

Diametri: 16 cm.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grandchef Tigan salce 1.3 L 16 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *