Mini Cart

i-Premium Stone Tigan guri i sheshte 26 cm

6,350L

8595028455007

SKU: 602426 Categories: ,

Description

Kodi: 602426

Tigani i sheshtë i-Premium Stone është me shtresë guri dhe u jep gatimeve një shije të veçantë dhe karakteristike. Mish, peshk, perime, ju mund të gatuani pothuajse çdo gjë që dëshironi në këtë tigan që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Diametri: 26 cm.

Additional information

permasa

45.5×26.8×7.9

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “i-Premium Stone Tigan guri i sheshte 26 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *