Mini Cart

Presto Tigan per krepa 25 cm

2,190L

8595028435481

SKU: 594225 Categories: ,

Description

Kodi: 594225

Tigani për krepa Presto është prej alumini me një fund të hollë për shpërndarje të shpejtë të nxehtësisë. Me shtresë jo-ngjitëse për të parandaluar ngjitjen e brumit dhe skaje të ulëta për ta lënë të rrëshqasë drejtpërdrejt në pjatë kur të jetë gati. Këshillohet përdorimi i aksesorëve prej druri ose nailoni për të shmangur dëmtimin e sipërfaqes.

Diametri: 25 cm.


Additional information

Dimensions 42.8 × 25.1 × 5.1 cm
permasa

42.8×25.1×5.1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Tigan per krepa 25 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *