Mini Cart

Smartclick Tave zgare 42×28 cm

8,990L

8595028493580

SKU: 605068 Categories: ,

Description

Kodi: 605068

Tava e zgarës Smartclick ka një fund të trashë induksioni, e përshtatshme për të gjitha llojet e pianurave, e cila ju lejon të optimizoni kohën dhe të kurseni energji. Veshja jo-ngjitëse bën të mundur që ushqimi të mos ngjitet dhe të pastrohet lehtësisht. Dorezat janë të integruara dhe të veshura me silikon rezistent ndaj nxehtësisë, në mënyrë që të mos digjen duart.

Përmasat: 42×28 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Smartclick Tave zgare 42×28 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *