Mini Cart

Steelcraft Tigan celik 20 cm

8,200L

8595028408317

SKU: 780550 Categories: ,

Description

Kodi: 780550

Tigani SteelCraft prej çeliku shpërndan nxehtësinë në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen e tij, duke siguruar gatim të shpejtë dhe të njëtrajtshëm. Veshja e brendshme e tiganit redukton rrezikun e djegies së ushqimit. Gjithashtu, tigani është rezistent dhe i përshtashëm për t’u përdorur dhe në furrë.

Diametri: 20 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Steelcraft Tigan celik 20 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *