Mini Cart

President Tigan guri 28cm

11,800L

8595028483024

SKU: 602628 Categories: ,

Description

Kodi: 602628

Tigani President vjen me një shtresë guri jo-ngjitëse, i cili riprodhon karakteristikat e gatimit dhe bisht prej çeliku që nuk digjet duke lejuar përdorimin e tij edhe në furrë. Eshtë jashtëzakonisht rezistent. I përshtatshëm për të gjitha llojet e pianurave, duke përfshirë dhe induksionin.

Diametri: 28 cm.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “President Tigan guri 28cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *