Mini Cart

Sonic Thike Santoku 16 cm

1,250L

8595028408232

SKU: 862048 Categories: ,

Description

Kodi: 862048

Thika Santoku Sonic me dorezë ergonomike në plastikë të zezë rezistente i përket traditës japoneze. Përdoret për të prerë peshkun, mishin dhe perimet dhe dallohet nga përpunimi i veçantë i tehut që i jep forcë dhe parandalon ngjitjen e ushqimit gjatë prerjes.

Gjatësia totale: 28.5 cm, tehu: 16 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sonic Thike Santoku 16 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *