Mini Cart

Presto Qese kulluese gatimi 3 cp

1,150L

8595028448276

SKU: 420668 Category:

Description

Kodi: 420668

Qesja kulluese Presto është prodhuar nga pëlhurë sintetike dhe e pajisur me një mbyllje me fije tërheqëse. Ideale për zierjen e të gjitha llojeve të perimeve dhe erëzave veçmas nga ushqimet e tjera të gatuara në të njëjtën enë gatimi.

Përmasat: 12×20 cm, 20×20 cm, 12×35 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Qese kulluese gatimi 3 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *