Mini Cart

Presto Tigan 26 cm

3,150L

8595028429947

SKU: 594026 Categories: ,

Description

Kodi: 594026

Tigani Presto është material alumini, me shtresë jo-ngjitëse dhe me dorezë të fortë dhe ergonomike. Tigani është mjaft praktik për t’u përdorur çdo ditë.

Diametri: 26 cm.


Additional information

permasa

43.3×26.3×5.5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Tigan 26 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *