Mini Cart

Presto Mbrojtese per tiganet 2 cp

1,200L

8595028448306

SKU: 420884 Categories: ,

Description

Kodi: 420884

Mbrojtëset Presto, të prodhuara në pëlhurë sintetike rezistente, janë të përshtatshme për tiganë me diametër midis 18 dhe 24 cm dhe midis 24 dhe 32 cm. Për të krijuar hapësirë në bufe mund t’i vendosni tiganët njëri mbi tjetrin dhe mbrojtëset e tiganit ndërmjet tyre parandalojnë gërvishtjet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Mbrojtese per tiganet 2 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *