Mini Cart

Precioso Pastrues per pianura

1,390L

8595028400427

SKU: 881266 Categories: ,

Description

Kodi: 881266

Pastruesi për pianura Precioso largon lehtësisht të gjitha llojet e mbetjeve dhe njollave nga pianura, sipërfaqet e lëmuara prej qelqi dhe porcelani etj. Prodhuar nga plastika rezistente me tehe inoksi të cilësisë së lartë. Mos e përdorni në pllakë çeliku ose të emaluar. Vjen me dy tehe rezervë, zëvendësimi i të cilave është i shpejtë dhe i lehtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Precioso Pastrues per pianura”

Your email address will not be published. Required fields are marked *