Mini Cart

Presto Kapese qesesh 7 dhe 11 cm 3 cp

450L

8595028425819

SKU: 420762 Category:

Description

Kodi: 420762

Kapëse për qese Presto është plastikë rezistente me ngjyra, perfekte për mbylljen e qeseve me biskota, makarona ose oriz. Paketimi mban 3 copë.

Gjatësia: 7 cm dhe 11 cm.


Additional information

Dimensions 21.5 × 8.5 × 4.1 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Kapese qesesh 7 dhe 11 cm 3 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *