Mini Cart

President Set tenxhere dhe tigan 10 cp

47,000L

8595028477306

SKU: 780210 Categories: ,

Description

Kodi: 780210

Enët kanë një fund të trashë sanduiçi dhe doreza të forta. Enët e gatimit kanë një shkallë të brendshme të shkallëzuar për matjen e lëngjeve.

Seti përfshin: tenxhere me kapak 22 cm, 5.5 L, tenxhere me kapak 22 cm, 4 L, tenxhere me kapak 18 cm, 3 L, tenxhere me kapak 18 cm, 2 L, tigan salce me kapak kullues 16 cm, 1.5 L.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “President Set tenxhere dhe tigan 10 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *