Mini Cart

President Stone Tenxhere guri me kapak 4.5 L 24 cm

11,200L

8595028495782

SKU: 780335 Categories: ,

Description

Kodi: 780335

Tenxhere President Stone vjen me një shtresë guri jo-ngjitëse, e cila riprodhon karakteristikat e gatimit dhe doreza prej çeliku që nuk digjen duke lejuar përdorimin e saj edhe në furrë. Eshtë jashtëzakonisht rezistente. E përshtatshme për të gjitha llojet e pianurave, duke përfshirë dhe induksionin.

Kapaciteti: 4.5 L, Diametri: 24 cm.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “President Stone Tenxhere guri me kapak 4.5 L 24 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *