Mini Cart

Precioso Pastrues per pianura

1,100L

8595028439205

SKU: 420940 Categories: ,

Description

Kodi: 420940

Pastruesi për pianura Precioso largon lehtësisht të gjitha llojet e mbetjeve dhe njollave nga pianura, sipërfaqet e lëmuara prej qelqi dhe porcelani etj. Prodhuar nga plastika e qëndrueshme me tehe inoksi të cilësisë së lartë. Mos e përdorni në pllakë çeliku ose të emaluar. Vjen me një teh rezervë, zëvendësimi i të cilave është i shpejtë dhe i lehtë.

Gjatësia: 13 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Precioso Pastrues per pianura”

Your email address will not be published. Required fields are marked *