Mini Cart

MyDrink Gote qelqi 300 ml

390L

SKU: 306030 Category:

Description

Kodi: 306030

Gota My Drink, prej xhami rezistent, është e përshtatshme për t’u përdorur në tavolinën e përditshme si dhe për raste më formale. Mund t’a përdorni për liker, pije freskuese dhe uiski.

Kapaciteti: 300 ml.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MyDrink Gote qelqi 300 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *