Mini Cart

Crema Gote uji 500 ml

750L

8595028439335

SKU: 306255 Categories: ,

Description

Kodi: 306255

Gota e ujit Crema prodhohet nga xhami i cilësisë më të lartë dhe ka formë të thjeshtë që përshtatet me çdo rast dhe çdo tryezë, elegante apo e përditshme. Lahet në lavastovilje.

Kapaciteti: 500 ml – lartësia: 14 cm.


Additional information

Dimensions 8.4 × 8.4 × 13.6 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crema Gote uji 500 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *