Mini Cart

Home Profi Hanxhar 16 cm

2,750L

8595028430493

SKU: 880544 Categories: ,

Description

Kodi: 880544

Hanxhar Home Profi me dorezë ergonomike në plastikë të zezë rezistente me tre thumba të dukshme. Tehu është i trashë dhe i ngurtë për pjesën më të madhe të gjatësisë së tij dhe përfundon në një pjerrësi të mprehtë. Ideale për thyerjen lehtësisht të kockave .

Gjatësia e tehut: 16 cm.


Additional information

permasa

33.2×11.2×2.4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Home Profi Hanxhar 16 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *