Mini Cart

Delicia Perzieres brumi

2,290L

8595028448139

SKU: 630068 Categories: ,

Description

Kodi: 630068

Përzierësi i brumit Delicia, prej materiali inoks dhe dorezë plastikë rezistente, j’u vjen në ndihmë për një përzierje më të mirë dhe pa patur nevojë të beni rrëmujë.

Përmasat: 13×12 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Perzieres brumi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *