Mini Cart

Delicia Kupa pjekje leter me ngjyra 6 cm 100 cp

490L

8595028428353

SKU: 630634 Categories: ,

Description

Kodi: 630634

Kupat e letrës Delicia janë perfekte për përgatitjen e ëmbëlsirave dhe për t’i shërbyer sikur sapo kanë dalë nga pastiçeria. Nëse brumi është shumë i rëndë dhe kupat rrezikojnë të bien nga forma, vendosini në një tepsi.

Paketimi përmban 100 copë me diametër 6 cm.


Additional information

Dimensions 23 × 11 × 4 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Kupa pjekje leter me ngjyra 6 cm 100 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *