Mini Cart

Delicia Kids Forma per biskota 34 shkronjat e alfabetit

1,500L

8595028451580

SKU: 630925 Categories: ,

Description

Kodi: 630925

Format për biskota shkronja Delicia Kids janë material plastikë me ngjyra të ndryshme, rezistente dhe të sigurta, për të shkruar mesazhe me biskota.

Seti përmban 34 copë.


Additional information

Dimensions 34 × 22 × 1.9 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Kids Forma per biskota 34 shkronjat e alfabetit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *