Mini Cart

Bambini Mini forma per 6 akullore

1,600L

8595028494914

SKU: 668217 Categories: ,

Description

Kodi: 668217

Nëse dëshironi të bëni akullore në shtëpi ju nevojiten forma të veçanta. Mini format Bambini, me dorezë me ngjyra të ndryshme për t’i mbajtur në ngrirje, janë praktike për përgatitjen e ëmbëlsirave të akullit me shurup frutash, akullore me krem, etj. Format janë prej plastike të fortë dhe rezistente.

Permasat: 18×10.5 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bambini Mini forma per 6 akullore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *