Mini Cart

Vitamino Tas dhe kullese 2ne1 28cm

1,900L

8595028474978

SKU: 642794 Categories: ,

Description

Kodi: 642794

Kulluesi Vitamino është i pajisur me një tas, kështu që frutat dhe perimet mund t’i shpërlani nën ujë të rrjedhshëm dhe t’i servirni direkt, pa u shqetësuar se mos pikojnë, sepse uji i mbetur në ushqim depozitohet në tasin poshtë. Plastika me të cilën prodhohet është rezistente ndaj nxehtësisë deri në 100°C.

Permasat: 28 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamino Tas dhe kullese 2ne1 28cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *