Mini Cart

Sommelier Dekanter kristali 1.5 L

3,790L

8595028435504

SKU: 695870 Category:

Description

Kodi: 695870

Dekantimi shërben për oksigjenimin e verës, e cila pasi ka qëndruar në shishe për një kohë të gjatë, ka nevojë për ajër për të çliruar të gjitha aromat e saj, veçanërisht e nevojshme për verërat e kuqe. Dekanteri Sommelier prodhohet me xham kristalor dhe transparent.

Kapaciteti: 1.5 L, lartësia: 26 cm.


Additional information

Dimensions 23.5 × 23.5 × 26.5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sommelier Dekanter kristali 1.5 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *