Mini Cart

Sold Out

Shop Cante dore xhins me palosje per pazare

5,600L

8595028493399

Out of stock

SKU: 906161 Categories: ,

Description

Kodi: 906161

Canta e dorës për pazare Shop me material xhins është e përsosur kur ju duhet të bëni një blerje të shpejtë që nuk kërkon karrocë. E palosshme, zë shumë pak hapësirë, por kur nevojitet bëhet super e gjerë dhe mban deri në 20 kg. Gjithashtu ka një xhep të vogël me zinxhir për të ruajtur, për shembull, listën tuaj të blerjeve ose kartën e besnikërisë.

Përmasat: 46×30 cm, lartësia: 23 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shop Cante dore xhins me palosje per pazare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Out of stock