Mini Cart

Presto Wood Cekic druri per mish

500L

8595028426564

SKU: 637252 Categories: ,

Description

Kodi: 637252

Çekiçi Presto Wood është prodhuar prej druri të cilësisë së lartë. Lehtë për t’u përdorur dhe ideal për zbutjen e mishit.

Gjatësia: 27 cm.


Additional information

Dimensions 30 × 6 × 3.8 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Wood Cekic druri per mish”

Your email address will not be published. Required fields are marked *