Mini Cart

i-Premium Stone Tigan zgare guri 26×26 cm

6,490L

8595028477108

SKU: 602466 Categories: ,

Description

Kodi: 602466

Tigani zgarë i-Premium Stone me sipërfaqjen e valëzuar ju lejon të imitoni pjekjen në zgarë. Veshja e papërpunuar e gurit simulon gatimin dhe ruan të paprekur shijen e ushqimeve. Për gatim optimal, duhet të përdoret duke e gatuar në zjarr të lartë.

Përmasat: 26×26 cm.

Additional information

Dimensions 45 × 27 × 7.4 cm
permasa

45x27x7.4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “i-Premium Stone Tigan zgare guri 26×26 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *