Mini Cart

Grandchef Tigan xhezve 0.75 L

3,990L

8595028401110

SKU: 724814 Category:

Description

Kodi: 724814

Tigani xhezve Grandchef është i përkryer për përgatitjen e salcave, supave dhe pjatave në sasi të vogla, për zierjen e vezëve, etj. Fundi ekstra i trashë prej çelik-inoks të cilësisë së lartë e bën të përshtatshëm edhe për pianurat me induksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grandchef Tigan xhezve 0.75 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *