Mini Cart

Presto Servires torte

1,250L

8595028425635

SKU: 420430 Categories: ,

Description

Kodi: 420430

Servirësi i tortës Presto është prodhuar prej çelik-inoks dhe dorezë plastike rezistente. Ideal për marrjen dhe servirjen e copave të tortës pas prerjes, pa rrezikuar deformimin e tyre. Servirësi është i pajisur me një grep në fund që ju lejon t’a varni lehtësisht.

Gjatësia: 28 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Servires torte”

Your email address will not be published. Required fields are marked *