Mini Cart

Presto Kapese gatimi me maja silikoni

1,390L

8595028449532

SKU: 420521 Category:

Description

Kodi: 420521

Kapësja e gatimit Presto është e përkryer për trajtimin e ushqimeve që gatuhen në tigane jo-ngjitës, pa dëmtuar shtresën. Kapësja është e pajisur me majë silikoni me ngjyra, të lëvizshme dhe rezistente ndaj nxehtësisë deri në 230 °C.

Gjatësia: 30 cm.


Additional information

Dimensions 33.4 × 5.5 × 5.8 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Kapese gatimi me maja silikoni”

Your email address will not be published. Required fields are marked *