Mini Cart

President Cajnik elektrik 1.7 L

29,500L

8595028493047

SKU: 677820 Categories: ,

Description

Kodi: 677820

Çajniku elektrik President është i thjeshtë dhe me një pamje të teknologjisë së lartë falë materialit te çelikut. Mund të rregulloni temperaturën nga 40 në 100 °C. Ka dhe funksionin e kontrollit së temperaturës së paracaktuar për 30 minuta. Gjithashtu ka një funksion që ju lejon të sterilizoni ujin për të përgatitur ushqim për foshnjat, duke e çuar atë në 100°C dhe më pas në 40°C. E përkryer për përdorim në shtëpi, por edhe në zyra apo dhoma hoteli.

Kapaciteti: 1.7 L, përmasat: 21×19.5×25 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “President Cajnik elektrik 1.7 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *