Mini Cart

Online Mbeshtetese çeliku me zgjatim per tenxhere dhe tigane

5,430L

8595028442441

SKU: 900860 Category:

Description

Kodi: 900860

Mbështetëse me zgjatim On-line është e shkëlqyer për tava pjekjeje të rrumbullakëta dhe ovale të të gjitha madhësive të zakonshme, për tenxhere dhe tepsi. Mbështetësja është prodhuar me material inoks i cilësise së parë dhe është i pajisur kundër rrëshqitjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Online Mbeshtetese çeliku me zgjatim per tenxhere dhe tigane”

Your email address will not be published. Required fields are marked *