Mini Cart

Dino Kuti plastike per tost

690L

8595028482508

SKU: 668334 Categories: ,

Description

Kodi: 668334

Kutia për vakte Dino është material plastik i cilësisë së lartë, pa element të dëmshëm, i cili është tërësisht neutral dhe në asnjë mënyrë nuk ndikon në cilësinë e ushqimit brenda. E shkëlqyeshme për të ruajtur një sanduiç, bukë të thekur etj.

Përmasat: 16x15x4.5 cm.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dino Kuti plastike per tost”

Your email address will not be published. Required fields are marked *