Mini Cart

President Stone Tigan salce guri me kapak 1.3 L 16 cm

7,800L

8595028495799

SKU: 780341 Categories: ,

Description

Kodi: 780341

Tigani i salcës President Stone vjen me një shtresë guri jo-ngjitëse, i cili riprodhon karakteristikat e gatimit dhe bisht prej çeliku që nuk digjet duke lejuar përdorimin e tij edhe në furrë. Eshtë jashtëzakonisht rezistent. I përshtatshëm për të gjitha llojet e pianurave, duke përfshirë dhe induksionin.

Kapaciteti: 1.3 L, Diametri: 16 cm.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “President Stone Tigan salce guri me kapak 1.3 L 16 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *