Mini Cart

Grandchef Tas inoksi me kapak 3 L 20 cm

4,490L

SKU: 428601 Categories: ,

Description

Kodi: 428601

Tasi Grandchef prej ?elik-inoks t? cil?sis? s? lart?, me nj? sip?rfaqe q? nuk rr?shqet n? pjes?n e poshtme, mund?son punimin e brumit dhe p?rzierjen e p?rb?r?sve leht?sisht. Ka nj? kapak hermetik dhe ?sht? perfekt p?r p?rgatitjen dhe rua

Additional information

permasa

22x22x12.9

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grandchef Tas inoksi me kapak 3 L 20 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *