Mini Cart

Delicia Mbajtese dhe ndarese brumi me dozim

2,650L

8595028482669

SKU: 630342 Category:

Description

Kodi: 630342

Për të dozuar saktë brumin, gjithmonë në të njëjtën sasi, ju vjen ne ndihmë mbajtësja dhe ndarësja e brumit Delicia. Është shumë praktike dhe e shkallëzuar. Ena e pajisur me kapak ju ndihmon të ruani edhe brumin e papërdorur.

Diametri: 11.5 cm, lartësi: 16.5 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Mbajtese dhe ndarese brumi me dozim”

Your email address will not be published. Required fields are marked *