Mini Cart

Fancy Home Luge supe me bisht plastik lime

400L

8595028494754

SKU: 398014-14 Categories: ,

Description

Kodi: 398014-14

Lugë supe Fancy Home prodhuar nga çelik-inoks të cilësisë së lartë dhe bisht plastik rezistent.

Gjatësia: 20.5 cm. Ngjyra: limë.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fancy Home Luge supe me bisht plastik lime”

Your email address will not be published. Required fields are marked *