Mini Cart

Delicia Kids Forma per biskota 6 figura per djem

890L

8595028444230

SKU: 630921 Categories: ,

Description

Kodi: 630921

Format për biskota Delicia Kids janë tërësisht prej materiali plastik, me të njëjtin funksionalitet dhe dobi si ato klasikët, por duke pasur parasysh sigurinë e fëmijëve. Ato vijnë në gjashtë forma argëtuese të përshtatshme për shijen e të vegjëlve. Gjithashtu, janë të pajisura me një unazë praktike për t’i ruajtur ato me kujdes.


Additional information

Dimensions 47.5 × 8 × 1.9 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Kids Forma per biskota 6 figura per djem”

Your email address will not be published. Required fields are marked *