Mini Cart

Delicia Kupa pjekje leter For Children 6 cm 60 cp

400L

8595028477894

SKU: 630608 Categories: ,

Description

Kodi: 630608

Kupat e letrës Delicia janë perfekte për përgatitjen e ëmbëlsirave dhe për t’i shërbyer sikur sapo kanë dalë nga pastiçeria. Nëse brumi është shumë i rëndë dhe kupat rrezikojnë të bien nga forma, vendosini në një tepsi.

Paketimi përmban 60 copë me diametër 6 cm.


Additional information

Dimensions 21 × 11 × 3.2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Kupa pjekje leter For Children 6 cm 60 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *