Mini Cart

Accura Peshore kuzhine mekanike 5 kg

3,500L

8595028434743

1 in stock

SKU: 634524 Categories: ,

Description

Kodi: 634524

Peshorja mekanike Accura, shumë preçize dhe e lehtë për t’u rregulluar, është e pajisur me një tabaka plastike mbi të cilën vendosen ushqimet që do të peshohen. Ideale për peshimin e ushqimeve deri në 5 kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Accura Peshore kuzhine mekanike 5 kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 in stock