Mini Cart

Sold Out

Accura Peshore kuzhine mekanike 3 kg

3,200L

8595028434767

Out of stock

SKU: 634536 Categories: ,

Description

Kodi: 634536

Peshorja mekanike Accura, shumë preçize dhe e lehtë për t’u rregulluar, është e pajisur me një tabaka plastike mbi të cilën vendosen ushqimet që do të peshohen. Ideale për peshimin e ushqimeve deri në 3 kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Accura Peshore kuzhine mekanike 3 kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Out of stock