Mini Cart

Presto Pastrues Shege

2,000L

8595028493917

SKU: 420643 Categories: ,

Description

Kodi: 420643

Pastruesi i shegës Presto përdoret për të ndarë lehtësisht farat nga lëvozhga dhe për t’i ruajtur në frigorifer që t’i konsumoni sa herë të dëshironi. Gjithashtu, ju lejon të merrni lëngun, duke ndarë pjesën e hidhur të lëvozhgës.

Diametri: 15.5 cm, lartësia: 10 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Pastrues Shege”

Your email address will not be published. Required fields are marked *