Mini Cart

Presto Kapese per mbulese tavoline 4 cp

250L

8595028425840

SKU: 420810 Category:

Description

Kodi: 420810

Për të mbajtur në vend cepat e mbulesave gjatë drekës në natyrë, edhe në ditët me erë, mund të përdorni kapëset e mbulesave të tavolinës Presto. Ato përshtaten me tavolina deri në 2,5 cm të trasha dhe janë në paketime prej 4 copësh , kështu që mund të vendosni një në çdo cep.

Përmasat: 3.5 x 6 cm.


Additional information

Dimensions 12.4 × 8.5 × 1.7 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Kapese per mbulese tavoline 4 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *