Mini Cart

Presto Foodstyle 4 Forma ushqimi plastike

1,990L

8595028477689

SKU: 422230 Categories: ,

Description

Kodi: 422230

Format 3D Presto Foodstyle janë të bëra nga plastika e shkëlqyer rezistente. Ushqimi del lehtësisht nga forma. Në paketim përfshihet dhe aksesori për transferimin e ushqimit të formësuar në pjatë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Foodstyle 4 Forma ushqimi plastike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *