Mini Cart

i-Premium Stone Tigan guri i sheshte 28 cm

6,850L

8595028455052

SKU: 602428 Categories: ,

Description

Kodi: 602428

Tigani i sheshtë i-Premium Stone është me shtresë guri dhe u jep gatimeve një shije të veçantë dhe karakteristike. Mish, peshk, perime, ju mund të gatuani pothuajse çdo gjë që dëshironi në këtë tigan që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Diametri: 28 cm.

Additional information

permasa

47.3×29.1×8.2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “i-Premium Stone Tigan guri i sheshte 28 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *