Mini Cart

Grandchef Tigan 32 cm

6,790L

8595028488326

SKU: 606832 Category:

Description

Kodi: 606832

Tigani Grandchef prej çelik-inoks të cilësisë së lartë, me shtresë jo-ngjitëse, është i përshtatshëm për të gjitha llojet e pianurave dhe sobave. Përdoret edhe në furrë sepse bishti prej çeliku nuk digjet. Tigani është rezistent ndaj nxehtësisë deri në 230°C.

Diametri: 32 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grandchef Tigan 32 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *