Mini Cart

Freshbox Cante termike me 3 tasa per ushqim

6,400L

8595028492729

SKU: 892246 Categories: ,

Description

Kodi: 892246

Canta Termike FreshBox shërben për ruajten e temperaturës së nxehtë ose të ftohtë të ushqimeve. Çanta është material poliester dhe e ndarë në dy hapësira ku mund të vendosni tre tasat, të cilët i rezistojnë temperaturave nga -18°C deri në +110°C. Tasat garantojnë një mbyllje hermetike 100%.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Freshbox Cante termike me 3 tasa per ushqim”

Your email address will not be published. Required fields are marked *