Mini Cart

Della Casa Forme pjekje 15 gishta sfungjeri

2,100L

8595028484489

SKU: 629528 Categories: ,

Description

Kodi: 629528

Formë silikoni Della Casa me 15 gishta është e përshtatshme për të gjitha llojet e furrave dhe është fleksibël. Pasi t’a nxirrni nga furra, mund t’i hiqni ëmbëlsirat pa i dëmtuar ato.

Përmasat: 9×3 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Della Casa Forme pjekje 15 gishta sfungjeri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *